+36 (30) 153 8234

Szeghalom - Eladó Lakás

Alapterület
62 m2
Irányár
12.600.000 Ft
Hirdetés azonosító
269928

Szeghalom,Dózsa utcán lakás eladó !

Leírás

Eladásra kínálunk, Szeghalom központjában, a Dózsa Gy. úton egy 3 egész szobás, 62 nm-es,tégla építésű lakás. A fűtésről gáz konvektorok, a nyári nagy melegben egy klíma biztosítja a lakás kellemes hőmérsékletét. A konyha beépített, és gépesített. A WC és a fürdőszoba külön helységben van. Villanyvezetékek , az erkély ajtó, ablak, valamint az egyik szoba nyílászárója cserélve lett , a többi jó állapotban van. Bérlők kiköltözése után egy tisztasági fehér festést kapott. Parkoló a házkörül sok található.
Az ingatlan a függő folyosón végén helyezkedik el , így gyakorlatilag dupla erkélyes. A lakáshoz egy külső ( hideg ) kamra is tartozik, mely a bejárati ajtóval szemben található, villannyal szerelt. A lépcsőház rendes, csendes, heti beosztással a lakók tartják tisztán. Közös költség 4400 Ft. A közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, busz megálló.
Ha az új tulajdonosnak elég két hálószoba, akkor egy minimális bontással, átalakítással amerikai konyhás+nappalis lakás tulajdonosa lehet.

Kapcsolati adatok

Petruzsán Anikó

Petruzsán Anikó

Ügyvezető

+36-30-153 8234

petruzsan.aniko@alfoldingatlancenter.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok