+36 (30) 153 8234

Békéscsaba - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Lencsési
Alapterület
320 m2
Irányár
130.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
281664

Békéscsabán nagy családi ház eladó!

Leírás

Békéscsabán , a Körte sor elején nagyon szép környezetben eladó egy nagy családi ház! A hozzátartozó telek 2618 nm, a fele térburkolóval burkolt a másik fele parkosított.

Szerintem a képek önmagukért beszélnek! Csodálatos, minden kényelmi igényt kielégítő, minőségi anyagokból épült családi ház nettó 320 nm + 52 nm garázs. Az ingatlant egy három méter magas téglakerítés veszi körül.
A ház téglából valamint rendkívül jó minőségű fából épült, elegáns, kifinomult minden igényt kielégítő "álom sziget" !

Az 1998-ban épített házba lépve először egy tágas előszobába jutunk, melyből jobbra egy nagyméretű nappali található. Hatalmas panoráma ablakain keresztül azonnal a kert szépségét láthatjuk. Innen egy nagy méretű teraszra és az udvar hátulján található medencéhez, valamint grillteraszhoz mehetünk ki.
Az előtérből balra található a jakuzzi szoba, valamint a garázsba is erre lehet kijutni. Ezen a szinten található még egy nagyméretű konyha, beépített gépekkel.
A földszinten további hasznos helyiségek szolgálják a lakók kényelmét.

A világos nappaliból, melynek a mennyezete gerendákkal díszíttet, lehet felmenni az emeletre. Minden szobához tartozik gardrób és egy jakuzzis sarokkáddal ellátott nyitott fürdőszoba.

A ház fűtése gáz cirkó kazánnal történik, de a nappaliban található egy nagyon szép kandalló. Az előszobában, konyhában és a fürdőszobában padlófűtés, a többi helyiségben radiátor van. Majdnem minden helyiségben nagy teljesítményű klímaberendezés található, mely a ház kellemes nyári hőmérsékletét biztosítja.

A ház hosszú ideje nem lakott azonnal birtokba vehető!

Kapcsolati adatok

Petruzsán Anikó

Petruzsán Anikó

Ügyvezető

+36-30-153 8234

petruzsan.aniko@alfoldingatlancenter.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok